Aankomstprocedure

Aankomst bij de Vogelsangh

Welkom bij onze groepsaccommodatie De Vogelsangh. Zodra jullie zijn aangekomen bij de accommodatie willen jullie natuurlijk snel naar binnen om aan het weekend te beginnen. Bij de Vogelsangh hebben wij een sleutelkluis. Je vindt deze sleutelkluis aan de linkerzijmuur van de hoofdingang (om het hoekje). Zie hieronder de locatie in afbeelding. 

Borg en toegangscode

Op de dag van aankomst ontvang je een betaalverzoek voor de borg. Zodra je de betaling van de borg hebt voldaan ontvang je van de mij de weekcode van de sleutelkluis. 

Zo open je de sleutelkluis

De sleutelkluis is te openen door de juiste code van links naar rechts in te draaien en daarna het zwarte hendeltje naar beneden te bewegen. De sleutel die dan tevoorschijn komt opent de deur (hoofdingang) aan de voorzijde van de accommodatie. 

Parkeren

Hierbij het verzoek de parkeerplaatsen aan de voorzijde het eerst te vullen en daarna richting de zijkant te parkeren.

Huisboek

Bij binnenkomst vindt je net na de ingang het huisboek. Hier staat alle informatie in over de accommodatie, de werking en bediening van keukenapparatuur, hoe de accommodatie te gebruiken en bij vertrek achter te laten en nog veel meer.  Ook de vertrekprocedure staat hierin beschreven. Er komt bij vertrek iemand langs voor de controle van de accommodatie.

Contact

Kom je ergens niet uit of heb je vragen neem dan gedurende het weekend contact op met Jeroen (0623887252) bij geen gehoor (0651034216). Ik hoop je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en wens jullie een heel fijn weekend in onze accommodatie.