De accommodatie

De accommodatie deed eerder dienst als lagere landbouwschool. De afgelopen tientallen jaren is het echter ingericht als groepsaccommodatie. Binnen onze accommodatie is ruimte voor vele soorten groepen t/m 30 personen.

De begane grond is verdeeld in twee ruime vertrekken. Aan de ene kant is een gezellig ruimte met fijne tafels en andere zitgelegenheden. Hier kan met grote gezelschappen in een gezellige setting ook gegeten worden. Aangrenzend aan dit vertrek zit een volledig ingerichte keuken. Grote pitten en oven zodat er makkelijk voor grote groepen gekookt kan worden. Ook zijn hier zaken als pannen, borden, bestek, glazen ruimschoots aanwezig. Ook op het gebied van koeling is De Vogelsangh goed uitgerust.

Aan de andere kant van de begane grond zit het andere ruime recreatievertrek. Hier vindt men een bar, tv en banken. Deze ruimt is snel gezellig voor grote en kleine gezelschappen.

Tussen beide vertrekken is een ruime garderobe en zijn twee toiletten gesitueerd.

Op de eerste verdieping (te bereiken via een ruime trapopgang) vindt u de slaapvertrekken en overige sanitaire voorzieningen. De Vogelsangh beschikt over 8 slaapkamers met verschillende aantallen bedden. Zie de indeling van de slaapvertrekken voor de details hieromtrent.

Er zijn twee grote gedeelde doucheruimtes (aparte douches) en er zijn drie kleinere badkamers aansluitend bij enkele slaapkamers.

In onze accommodatie is alles aanwezig om u, en uw gezelschap, een fijn weekend te bezorgen.